Ани Владимирова се завръща на екран с нови „Истински истории“! (виж тук)

Ани Владимирова се завръща на екран с нови „Истински истории“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ани Владимирова отново на екран с нова порция „Истински истории“!

Ани Владимирова отново на екран с един от най-успешните риалити сериали у нас „Истински истории”. Завоювал място сред топ програмите в телевизионния ефир, той се завръща тази есен по bTV.

Ани Владимирова

Ани Владимирова с нови „Истински истории“

Новият сезон тръгва от 12 септември, всеки четвъртък и петък от 22,30 часа. И ще изненада с обновен 30-минутен формат. Чрез който драматичните и силно емоционални истории ще докоснат зрителите още по-дълбоко и наситено.

Най-успешният проект сред риалити сериалите у нас, освен че завоюва трайно място в телевизионния праймтайм, развълнува аудиторията. И предизвика оживени дискусии, най-вече заради автентичността на разказаните истории.

С всеки нов сезон зрителите стават свидетели на още по-драматични събития, проблемни ситуации и обрати в живота на реално съществуващи хора, извадени от богатия архив от случаи на известния психолог Ани Владимирова, както и на адвокатите Искра Онцова и Райна Аврамова.

В “Истински истории” зрителите откриват помощ, терапия и вдъхновение за промяна. Затова и екипът на предаването прави още по-внимателен подбор на казусите.

Как силата на обичта между различните поколения може да спаси живот, какви са опасностите от интимна връзка в интернет, какви са различните механизми за преодоляване на голяма загуба. Как да се намери баланс между семейството и работата. И колко пагубно може да бъде робуването на чуждото мнение са само част от темите и историите, които ще завладеят вниманието на зрителите тази есен.

За да покажат, че има изход и от най-заплетените житейски ситуации. Още с първия си сезон „Истински истории” привлече вниманието на над 900 000 зрители и достигна до близо 38% от цялата ТВ аудитория.

Тенденцията на висока гледаемост се запази с всеки следващ сезон, а последният сезон, излъчен през 2017 влиза на челни позиции в месечната класация топ 50 за месеците януари и фервуари, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар