Ицо Хазарта „нападна” чалга клубовете! (Виж какъв хонорар прибира)

Ицо Хазарта „нападна” чалга клубовете! (Виж какъв хонорар прибира)
Гласувайте за статията

Ицо Хазарта се скара с групата си „Ъпсурт” за пари

Ицо Хазарта се раздели с аверите си от бандата и „нападна” чалга клубовете по морето. Хип-хоп звездата наруши един от извечните си принципи-да извива глас в фолк кръчмите.

Но 39-годишният рапър се примири и вече дели заведенията заедно с поп фолк тигриците Галена, Преслава, Емануела и поп фолк идолът Фики Стораро, пише в. „Уикенд”.

Ицо Хазарта

Ицо Хазарта извива глас в чалга клубове

Рапърът пристана на чалгата и вече прибира хонорар от шест бона на вечер.

В началото на седмицата Ицо Хазарта имаше участие във фолк заведението „Хали Гали“ в Приморско, известно като „Меката на чалгата“ в курортното градче.

Да слушат хитовете на звездата от разпадналата се група „Ъпсурт“ се стекоха близо 500 души.

Мнозина от тях бяха крайно озадачени от решението на рапъра да се изявява в най-известното попфолк заведение в Приморско, където участие имат само подбрани чалгаджийки.

Оказа се, че Ицо Хазарта е решил да се напечели през лятото, следвайки стратегията на по-младите си колеги рапъри, които от години не се свенят да приемат участия по фолк клубове.

Това лято рапърът е имал над двадесет изяви по родното ни Черноморие.

Собствениците на чалга баровете плащат по 6000 лева, за да наемат Ицо, тъй като и това лято софиянецът съумя да извади музикални хитове, които дънят денонощно по морето.

„Хип-хоп сцената отесня за Ицо и той мина към участия във фолк дискотеки. Остана му да направи един дует с Галена или пък да изпее „Сине, сине““ – подмятат по негов адрес почитатели на чалгата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар