Тончо Токмакчиев заложил съпругата си! (Подробности)

Тончо Токмакчиев заложил съпругата си! (Подробности)
Гласувайте за статията

Тончо Токмакчиев и неговата половинка са заедно вече 33 години!

Тончо Токмакчиев и жена му Нели се радват на дългогодишен брак.

Тончо Токмакчиев

Тончо Токмакчиев заложил жена си на покер

Двамата симпатични бургазлии навъртяха още една година към брака си само преди дни – на Голяма Богородица.

„Жена ми е най-големият ми късмет в живота. Всичко бих дал за нея, както и тя за мен“, категоричен е Тончо. Двамата с Нели се запознават в Бургаския театър, макар впоследствие да установяват, че живеят през две улици в града.

Единствената дъщеря на двойката – Таня, се родила в трудните години на прехода – купони, немотия, опашки. Актьорът ставал в 5 сутринта, за да купи мляко за детето – тогава съпругата му се уверила, че си е взела отговорен мъж, пише вестник „България Днес“.

Трудностите ги сплотили още повече, а като младо семейство се забавлявали по всякакви начини. Тончо например имал голяма страст към залозите и бързо забелязал, че жена му му носи късмет.

Затова се шегувал понякога, като я давал като залог, например, че любимият му отбор ЦСКА ще бие „Левски“.

Сред колегите му се разказва история, в която Токмакчиев на младини веднъж заложил на шега Нели на покер. Не само че си върнал загубеното, но и спечелил още и двамата отишли на ресторант.

„Какво да се прави, такива сме си луди глави. Жена ми е широко скроена като мен“, смее се Тончо на историята. Сега звездата и съпругата му са щастливи дядо и баба.

И двете им внучета – Сесилия и Лусиян, който е още бебе, са родени и живеят в Барселона, където Таня, журналист по професия, кара втора магистратура.

Семейството бе лятото тук на море, а баба и дядо също често гостуват в Испания на внуците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар