Бременната Златка Райкова развя дупе с целулит!(Виж още)

Бременната Златка Райкова развя дупе с целулит!(Виж още)
Гласувайте за статията

Златка Райкова показа целулитно дупе на плажа!

Златка Райкова не спира да си навлича гнева на феновете, макар че изобщо не е в положение, в което е полезно за нея да предизвиква негативна енергия към себе си.

Златка Райкова

Златка Райкова развя мощна дупара с целулит!

През цялата си бременност плеймейтката не спря да си пуска обработени фотоси в мрежата, на които е висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, въпреки нарастващия корем.

Лъжата, че е в топ форма вървеше до едно време. Но дойде момент, в който истината за фигурата й започна излиза наяве в популярната Инста страница – TherealSfw.

За пореден път папарашки фотоси доказаха, че обезформянето на фигурата, което е типично за почти всички бъдещи майки, е застигнало и Райкова. Но тя не се гордее особено с това и се опитва да го изопачи.

Последните кадри показват, че Златка не е напълняла много, но пък е изгубила секси извивките си. Сега те са покрити от доста целулит, което разбира се е нормално за този период, в който тя се намира.

Критиците са категорични, че ако беше качвала снимки в мрежата само от кръста нагоре, е щяло да бъде много по-мъдро. Отколкото да ни показва външност, която не съществува. И естествено после хората да й се смеят, когато видят каква е истината на живо.

„Искаше й се хората да си мислят, че е качила 5 кг за цялата бременност… Златке, Златке, съвсем нормално е да качиш килограми, докато си бременна, не мога да разбера каква е тази комплексарщина да си обработваш снимките точно в този период…

Това да ти беше проблемът… Гънки на мозъка с фотошопа няма как да си направиш“, коментира интернет потребителка, пише Слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар