Неочакван срив за Албена Вулева: От журналистка се превърна в рецепционистка!

Неочакван срив за Албена Вулева: От журналистка се превърна в рецепционистка!
Гласувайте за статията

Кой би очаквал, че Албена Вулева ще работи един ден в хотел. Някогашната журналистка вече е рецепционист, след като се оказа, че е похарчила всичките си пари.

Устата журналистка Албена Вулева седеше без сериозна работа от доста дълго време. Всеки я свързваше със скандалното „Сигнално жълто“ и не искаше да я наеме в екипа си, макар да е виден нейният работохолизъм и усет към интересните новини.

Албена Вулева

Албена Вулева смени професионалното си поприще

Наскоро ви информирахме, че Албена Вулева търси спешно да заложи колата си. Сега разбрахме и причината за бързите пари, които очакваше да получи.

Албена е била одобрена за работа в Кипър. Наложило се по най-бързия начин да стяга куфарите и да замине.

Там работи като рецепционист в хотел, но има сериозен проблем с ранното ставане. Наш репортер разбра, че за две седмици е успяла да се спазари с работодателите си да не дава всеки ден първи смени, за да има време за плаж.

Залагането на колата се наложило, тъй като Албена нямала нито един закътан лев. Нямала с какво да си купи билета, нито пък да има джобни по време на първите дни, докато не получи заплатата си.

„Никой не е предполагал, че Вулева ще отиде да работи в чужбина, и то като рецепционист. Тя винаги е гледала на себе си по-отвисоко, но липсата на пари кара хората да вършат неща, които никога не са подозирали, че ще правят“, пишат в социалните мрежи.

Ако съдим по снимките и клиповете, които качва журналистката, можем да заключим, че е много щастлива и определено работата там й доставя удоволствие.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар