Гена Трайкова надига чашките от обяд! (снимки + още разкрития)

Гена Трайкова надига чашките от обяд! (снимки + още разкрития)
Гласувайте за статията

Гена Трайкова най-спокойно си пие от обяд!

Гена Трайкова се възползва от обедните си почивки, за да пие вино, видяха фотографите на „Ретро“. Журналистката бе уловена да притичва от сградата на Би Ти Ви до близък ресторант. Където първата й работа беше да прегледа винения лист.

Гена Трайкова

Гена Трайкова я кара на диня и алкохол

Шефката на новините сподели обяда си, който се ограничаваше само до порция диня, със своя приятелка.

По-късно към тяхната компания се присъедини и неизвестен господин, който се настани на стола до Гена.

Бившата любима на Венелин Петков обаче не удостои събеседниците си с внимание. И през целия обяд гледаше разсеяно настрани и през 5 минути надигаше чашката с вино. Очевидно Трайкова не изпитва неудобство да пие алкохол в работно време, без да го съчетава поне с храна.

Наскоро журналистката, която в последните години е предимно зад кадър, се появи в ефира на „Тази събота“, за да даде повече подробности за новото интерактивно студио на новините.

След изявата й социалните мрежи гръмнаха с негативни коментари по неин адрес, гласящи, че някогашната красавица се е занемарила и доста се е закръглила.

Злите мнения стигнали до ушите на Гена, която веднага решила да се вземе в ръце и се подложила на спартанска диета. Сега се възползвала от изобилието на летни плодове и наблягала на динята. Но от виното, което също е калорично, не се отказвала.

Въпреки че бившата новинарка се славеше като една от най-суетните дами в нюзрума на Би Ти Ви, откакто не й се налага ежедневно да е на екран, все по-често може да бъде видяна да ходи на работа без прическа и грим.

Афинитетът й към модерните дрехи обаче е непреходен. 41-годишната журналистка се носи с младежки тоалети, аксесоари и шармантни дамски чанти, като любимата й за това лято наподобява пазарските мрежи за домати от социализма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар