Жестока гавра със Софи Маринова: Пробутват я за 500 лева! (певицата бясна)

Жестока гавра със Софи Маринова: Пробутват я за 500 лева! (певицата бясна)
Гласувайте за статията

Софи Маринова пее срещу 500 лева – така обявява измамник в мрежата!

Мистериозен профил в Инстаграм се опитва да омае потенциални клиенти на ромската перла Софи Маринова. Която обаче не е никак доволна от хрумката на незнайния човечец.

Софи Маринова

Софи Маринова предлагана за 500 кинта на участие от измамник

Това разкри самата тя като дори пусна странните тарифи, които лъжецът е обявил. 500 лева на час, толкова твърди измамникът, че струва едночасово изпълнение на Софка по време на сватба.

При запитване от „клиент“ шарлатанинът дори склонява да смъкне до 390 лв. Предложението е отклонено от фалшивата Софка, защото в деня на сватбата е на рожден ден.

Софи Маринова алармира за фалшификата и помоли феновете си да не се доверяват на различни от официалния й профил. Самозванецът вилнее в мрежата още от януари миналата година.

Страницата бълва снимки на певицата и съобщава за нейни минали или предстоящи участия. Зад нея най-вероятно стои обладан от чара и гласа на Софи почитател, който стига до крайности, като краде не само снимките, но и самоличността й, пише вестник „България Днес“.

Колкото до личния й живот, той също е повече от интензивен и любопитен. След като се разведе скоростно с Гринго, Софи май си го е прибрала обратно. Предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар