Изненада: Гала и Стефан вдигнаха сватба! (още подробности)

Изненада: Гала и Стефан вдигнаха сватба! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гала ожени една от най-добрите си приятелки Десислава Гроздева!

Водещата на „На кафе“ Гала ожени своята приятелка и фризьорка Десислава Гроздева на скромна церемония в София. При това през седмицата, а не през уикенда, както е прието.

Гала

Водещата на „На кафе“ Гала и Стефан Николов вдигнаха сватба през седмицата, приятелите им се венчаха

Телевизионерката и булката работят заедно от много години, а Десислава не се изморява да обяснява, че Гала няма екстеншъни в косата си.

Тя се грижи още за прическите на Поли Генова, на участниците в „Като две капки вода“, а след няколко дни започва работа и по новия телевизионен проект „Мистериозният певец“.

Връзката между двете е много силна, затова Гроздева изчакала дружката си да приключи с пътуванията си по време на ваканцията. Припомняме, че Гала и Стефан Николов първо бяха на Малдивите, а после отидоха на круиз из Северна Европа с дъщерята на Стефан.

„Ние сме изключително близки, тя ми позволява да правя абсолютно всичко с косата й“, обясни в свое интервю наскоро фризьорката.

Двете прекарват много време заедно и си имат пълно доверие. Гроздева е доказан професионалист и дори впечатлил световна звезда като Летисия Каста. Която я поканила да работят в Париж, след като видяла майсторството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар