Бомба: Щерката на Мая Манолова със срязано ухо в меле! (още подробности)

Бомба: Щерката на Мая Манолова със срязано ухо в меле! (още подробности)
Гласувайте за статията

Щерката на Мая Манолова пострадала в меле!

Дъщерята на Мая Манолова има богата банкетна култура и е добре познато лице за собствениците на нощни зведения в София и родния на фамилията Кюстендил.

Мая Манолова

Щерката на Мая Манолова пострадала в меле преди време

Към днешна дата Ралица е вече майка. Но хора от обкръжението й издават, че преди време била абонирана за най-актуалните нощни клубове.

Докато била все още несемейна, наследничката на омбудсманката вършеела по дискотеките и понякога се оказвала в епицентъра на грозни пиянски скандали.

През 2009 година щерката на Манолова пострада при масово меле, състояло се в кюстендилска чалготека, пише „Ретро“.

Епичният бой, за който все още се носят легенди в Града на черешите, бил предизвикан от прочутата в района ромска фамилия Гольовци, които се спречкали с друга купонясваща в същото заведение компания.

По време на размяната на ритници и крошета Ралица била замерена със стъклена чаша по главата. Изведнъж тя усетила нетърпима болка и осъзнала, че едното й ухо е разрязано на две. А кръвта от разпорения й слухов орган била обляла пода на нощното заведение.

Веднага са я закарали в болница, а от травмата се възстановила за няколко месеца. Извършителят така и не бил хванат. Днес обаче, за късмет, всичко в семейството върви добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар