СКАНДАЛНО: Веско Маринов предлага адвоката си за кмет на Добрич!

СКАНДАЛНО: Веско Маринов предлага адвоката си за кмет на Добрич!
1 (20%) 1 vote

Въпреки че премиерът Бойко Борисов се разграничи публично от потния певец с крилатата фраза „Не искам Веско да ми пее на концертите на партия ГЕРБ “, Веско Маринов продължава да дерибейства в родния град на любовницата си, като лично е издигнал кандидатурата на Зорница Михайлова, настоящ общински съветник от ГЕРБ, за кмет на предстоящите местни избори.

Зорница пъпчивата, както я наричат в столицата на златна Добруджа, е личен адвокат на певеца и родата на любовницата му Веселина Пеева, това го има като документи в съда в Добрич.

Веско Маринов

Веско Маринов скандализира Добрич, издига за кмет свой близък и дългогодишен приятел

В града говорят, че майка й се обесила, тъй като имала психични проблеми, както и че е интимно близка със съученика на Веска и председател на общински съвет в Добрич Иво Пенчев.

Веселин Маринов и бившият втори в ГЕРБ – Цветан Цветанов са настоявали пред част от симпатизантите на управляващата партия именно Михайлова да бъде номинирана, за да управляват града и обществените поръчки там. Последното решение кой ще е кандидат обаче ще го вземе лично първият човек в държавата идната седмица!

Очаква се също адмирал Манушев, или Лодкаря, както му казват жителите на Добрич, да напусне кораба на ГЕРБ завинаги.

Очаквайте подробности!

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар