Анелия не прилича на себе си: С тази диета се стопи до неузнаваемост! (виж тук)

0

Анелия никога не е била с такова изваяно и стройно тяло!

Фолк певицата Анелия най-накрая сбъдна една от мечтите си. А именно да бъде наистина слаба и с изваяни крака и тяло. Можем да я поздравим, защото наистина направи невъзможното, при това не на 20 години.

Анелия
Анелия е направо неузнаваема, показа перфектно тяло на плажа

В продължение на няколко години изпълнителката водеше неравна битка с килограмите. Тя се подлагаше на най-различни диети, редовно тичаше в Южния парк, но резултатите така и оставаха мираж .

Пред последните месеци обаче Анелия отслабна драстично. И най-накрая е достигнала бленуваните килограми.

Фолк звездата вече горди позира в оскъдни дрехи и в бански костюми – нещо, което не си позволяваше години наред, пише столичен вестник.

Бившата жена на Коко Динев успяла да смъкне излишните килца благодарение на строг хранителен режим. Тя не яде месо, а само риба и морски деликатеси, не близва млечни продукти, а вкуса на хляба и сладкото отдавна е забравила.

Освен това Анелия се консултирала и със специалист и си правила специални кръвни изследвания, от които разбрала конкретно кои продукти да избягва.

Бившата на Коко Динев е безкрайно щастлива от резултата и не пропуска да се похвали с парфектното си тяло по бански на плажа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.