Скандал: Кръчмари ревнаха срещу Сашо Роман, прекарал ги с пари! (виж тук)

Скандал: Кръчмари ревнаха срещу Сашо Роман, прекарал ги с пари! (виж тук)
Гласувайте за статията

Сашо Роман обвинен, че взима пари, без да пее!

Собственици на заведения пропищяха от гласовития народен любимец Сашо Роман. Те твърдят, че певецът им искал по 2000 лева капаро, а в уречения ден не се явявал на участия.

Сашо Роман

Сашо Роман в скандал с кръчмари

Пред вестник „Телеграф“ фолк легендата отрича да е взимал пари. Подчертавайки, че към днешна дата работи само по родното Черноморие и няма участия в столицата и големите градове.

„Това е грозна лъжа. Никога не съм си позволявал да не отида на предварително уговорено участие. В момента пея по морето, в Созопол. Прибирам се в средата на септември.

Недопустимо е да се пише, че съм взел пари за участие в Перник и не съм отишъл. Имайки предвид, че съм ангажиран тук, и то почти всяка вечер“, коментира Сашо Роман.

Певецът отсича, че е шокиран от тези твърдения и името му за първи път се забърква в подобен скандал.

По рано се появи информация, че той е завлякъл кръчмари от Перник и Брезник, искайки им по 2000 лева авансово, за да не го изпързалят. 64-годишният мъж твърди, че тези статии имат за цел да го злепоставят пред колеги и почитатели.

Въпреки спекулациите, феновете на Сашо Роман продължават да го обожават и да препълват заведенията на всяко негово участие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар