Да не остане по-назад: Алекс Петканова изду джуки!(Виж още)

Да не остане по-назад: Алекс Петканова изду джуки!(Виж още)
Гласувайте за статията

Алекс Петканова изду джуки

Алекс Петканова не спира да се коригира, въпреки че вече е майка на син. Половинката на Лудия репортер продължава с пластичните операции, също като колежките си от чалга гилдията.

Алекс Петканова

Алекс Петканова изду джуки

Причината, както сама обяснява е, че много държи на външния си вид, пише в. „Уикенд”.

След като дари съпруга си със сина им Габриел, чаровницата бързо върна манекенските си размери. Това тя направи със строг хранителен режим и почти ежедневни тренировки.

Благоевградчанката редовно се подлага на различни разкрасителни процедури. От последните й снимки в мрежата се вижда, че тя е уголемила и устните си.

За разлика от свои колежки Алекс Петканова не е прекалила с хиулорона, а се вижда, че доста умело е извършена интервенцията й.

Манекенката е постъпила доста разумно, като само малко е увеличила джуките си, като по този начин им е придала само по-сочен вид.

От по-стари снимки на моделката се вижда, че те са били доста по-тънки, но за сметка на това резултатът от корекцията им изобщо не е гротесен.

Алекс Петканова правила подобрения по себе си още от студентската скамейка. Тогава младата майка си сложила силиконови импланти в бюста.

Преди това тя била доста кльощава и плоска като дъска, но след като напомпала деколтето си, професионалните й ангажименти се увеличили.

„Истината е, че сама си платих силикона. Едно лято работех като сервитьорка в заведение в Кипър. Всичко спестявах и заделените средства инвестирах в силикон“ – разказва моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар