Решено: Любо Нейков заема мястото на Слави Трифонов! (още подробности)

Решено: Любо Нейков заема мястото на Слави Трифонов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Любо Нейков се настани на мястото на Слави Трифонов!

Любо Нейков зае мястото на Слави Трифонов в програмата на bTV от новия есенен сезон. От телевизията официално обявиха, че актьорското шоу „Комиците и приятели“, чиито продуцент и участник е Нейков, се завръща с нова доза забавление на 9 септември в 22:30 часа по bTV.

Любо Нейков

Мястото на Слави Трифонов вече е заето от колегата му Любо Нейков

От 9 септември, всеки понеделник, вторник и сряда, зрителите на bTV отново ще могат да прекарват семейните вечери с авторски скечове. Хитови песни, изящни хореографии, специални изпълнения, неповторими импровицации и провокации към публиката.

Това пише в официалното съобщение на първата частна телевизия в България.

В останалите дни от работната седмица в часа на „Шоуто на Слави“ ще се излъчват „Истински истории“ с продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Големият победител в надпреварата кой да заеме мястото на Слави Трифонов обаче е точно Нейков. Който ще има повече екранно време в часовия пояс на шоуто, защото има един ден повече.

Ударът му е двоен, защото той бе един от най-близките до Слави, но го напусна и създаде собствена продуцентска компания. По традиция bTV ще обяви тържествено новата си програма за есента на купон в средата на септември.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Решено: Любо Нейков заема мястото на Слави Трифонов! (още подробности)”

  1. Zlatena

    авг. 30. 2019

    Трагицити опс комиците е най некадърното малоумно предаване в ефира на бтв.само дебили които подкрепят гроб опс герб ще го.гледат

Добавете коментар