Глория минава под венчило?(Кога се взимат с любимия й Йордан)

Глория минава под венчило?(Кога се взимат с любимия й Йордан)
Гласувайте за статията

Глория може скоро на стане булка

Глория се носи на крилете с любимия си Йордан Джермански. По кралицата на поп фолка продължават да въздишат 20-годишни младоци, но тя скоро може да мине в отбора на женените, предава HotArena.

Глория

Глория става булка?

Както и да влезе в ролята на баба. Но не от дъщеря й Симона, а от щерката на любимия си мъж. Бизнесменът вече има два брака зад гърба си и две деца от бившите си жени.

От първата си жена, с която богаташът се разделил преди десетилетия, той има 30-годишна дъщеря.

Самоличността й се пази в тайна, но тя скоро също е минала под венчило, предава „Галерия”.

Дъщерята на Джермански е казала миналата година „да” на гаджето си и плановете за бебе никак не са чужди за младото семейство.

Така че, ако дъщерята на милионера забременее и роди, Глория ще стане доведена баба. Въпреки че 46-годишната хитова поп фолк дива има тяло и лице на супермодел.

Примата има и доведен син от любимия си. Момчето е от втория брак на Йордан Джермански. То е на 14 години и заедно с майка си живеят в чужбина, където учи.

Певицата се познава вече с него, както и с по-голямата му сестра.

Пълно разбирателство цари и между щерката на Глория-Симона Загорова и бъдещият й пастрок. Момичето е приело новото гадже на майка си и добре се разбира с него.

На нея й е напълно ясно, че майка й и баща й Илия Загоров няма да се съберат отново.

Йордан планира да направи романтична сватба с Глория на гръцки бряг, където притежава имот. За него това ще е трети брак, но досега Глория не е обличала бяла рокля и не е минавала под венчило.

Двамата имат съдбовна връзка. Преди 15 години изживели кратка афера, но по незнайни причини се разделили. Сега съдбата ги срещнала отново и чувствата им се възпламенили с пълна сила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар