Ива Екимова си мисли, че живее в родния Ориндж Каунти! (Всичко за кошмара й)

Ива Екимова си мисли, че живее в родния Ориндж Каунти! (Всичко за кошмара й)
Гласувайте за статията

Ива Екимова се оплака от злобно поведение на свой съсед. Блондинката, която напомни за себе си във „ВИП Брадър“ през 2014 г., а преди това стана известна като съпругата на Дими от „Сленг“, който вече не е измежду живите, е бясна.

„Така. Това ще е дълго. Живея в любимия ми квартал, по статистически данни, най-богатият, към момента. Това IT-та, това други гениални предприемачи, ще кажеш – родния Ориндж Каунти!

Ива Екимова

Ива Екимова се оплака от съсед

Купихме този апартамент и бързо го превърнахме в дом, за да бъдем, със съпруга, ми близо до нашите родители. Обичахме го и се грижихме за него, заради красивата гледка към Витоша и вълнувашите слънчеви лъчи, които от утрото да самия слънчев заник, любопитно надничат през прозорците.

Вече 18 години любезно поздравявам всеки съсед, чистя сняг през зимата и се радвам да разменя няколко думи с усмихнатата дама, която се грижи единственият ни вход да е чист и спретнат. Неизменно децата растат, а заедно с тях и броят на колите в домакинството.

Малкото пространство предвидено за паркинг вече се задъхва да поеме всички автомобили, които членовете на семейството почти не използват. Просто си седят и заемат място, на което биха могли да паркират майките на малките деца или самотни родители, като мен, които се прибират натоварени с пазара за двучленното семейство.

Открих няколко метра, които не пречат на колите да влизат или излизат, да паркират и маневрират. След отправена ми забележка спрях да паркирам там, за да открия с изненада, че друг съсед използва същото място.

Когато не успея да се прибера преди 16.30 (?!?!?!?!) се задоволявам да спра неприемливо далеч, но няколко крачки с торбите, на 12 сантиметров ток, не са проблем, колкото и да съм уморена. Два пъти престъпих обещанието, дадено на самата мен, да не паркирам на въпросното място. Нека го използват по-нуждаещите се.

Днешната ситуация ми припомни онази приказка за съседите и кошницата с ябълки, с която мъжът, получил от съседа си кофа с боклук, върнал кофа пълна с ябълки.

Бъдете здрави мили, съседи! И, ти приятелю, който си изхвърлил найлоновото си пликче, пълно с боклук върху предното стъкло на колата ми! И без друго ми беше ред за автомивка! В крайна сметка, всеки дава това, с което е пълен! Хайде! Кога казахте, че ще чистим България?“

Източник: Фейсбук

Ива Екимова кола

Това сполетя колата на Ива Екимова

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар