Христо Стоичков пристигна от Маями за сватбата на Сиракова!

Христо Стоичков пристигна от Маями за сватбата на Сиракова!
Гласувайте за статията

Христо Стоичков продължава да бъде сред най-близките приятели на Наско Сираков, въпреки клубните им различия на футболна тематика.

Наско Сираков и Илиана Раева ще омъжат по-малката си дъщеря на пищно тържество довечера в резиденция Бояна. Виолета Сиракова ще каже „да“ на любимия си – футболиста Георги Коруджиев.

Христо Стоичков

Христо Стоичков е сред гостите на сватбата на Виолета Сиракова

Специално за събитието у нас пристига и Христо Стоичков. Той идва със съпругата си Мариана.

Вили и Жоро имат дъщеря Илиана, която през октомври ще навърши три години. Тя е кръстена на баба си. Малката принцеса ще играе главна роля на сватбата, а сестрата на булката – Славея, ще кумува на младоженците със семейния приятел Петър Лаков.

Самата Славея също вече е сгодена. Имаше очаквания семейство Сиракови да вдигне двойна сватба, но явно мигът на голямата щерка ще бъде догодина.

Виолета получи предложение за брак от Георги в края на миналата година в Барселона. Годежът стана малко преди Коледа, на символичната за семейството дата 11 декември, когато Илиана и Наско се женят, пише „Телеграф“.

Христо Стоичков е близък с Наско Сираков от над 30 години. Двамата бяха заедно в националния отбор на България, където споделиха най-паметния миг на българския футбол – американското лято на 1994 г., завършило с бронз за родината ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар