Само седмици след като се помириха: Гринго отново хвърли в ужас Софи Маринова!

Само седмици след като се помириха: Гринго отново хвърли в ужас Софи Маринова!
Гласувайте за статията

Гринго има навика да тормози Софи Маринова, но не само физически. Този път й нанесе страшен психически и емоционален удар с това, което се оказа, че е направил.

Едва няколко седмици изминаха откакто Софи Маринова прости на Гринго и вече има нов повод да му се сърди. Едва ли има жена, която лесно може да подмине постъпката, която Тодор Давидов е сътворил.

Софи Маринова и Гринго

Софи Маринова и Гринго пак са щастлива двойка, но докога?

Оказва се, че за краткото време, в което бяха разделени, Гринго е успял да се отърве набързо от брачната си халка. Той я продал на заложна къща за скромната сума от 1100 лв. Скромна, защото по принцип струвала 4 пъти повече, пише Lupa.bg.

Бившият охранител изобщо не се трогнал от надписа „Софи“, който стоял на халката. За него било по-важно да се сдобие с някой лев, защото след развода Софка го оставила без пукната пара.

Както е известно, певицата успя да си запази всички пари и имущества при развода, като в замяна не подаде иск срещу Гринго за побой. Ако го беше направила, мургавият мачо щеше да лежи ефективно в затвора, тъй като в момента е на изпитателен срок, след като изкара 10 месеца зад решетките по обвинение за изнудване.

Към днешна дата обаче Софи Маринова отново е щастлива с мъжа, причинил й толкова болка, при това в буквалния смисъл. Докога ще продължи тяхното щастие този път, не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар