Джино: Не осъдих жената, която едва не ме уби, защото щях да й съсипя живота!

Джино: Не осъдих жената, която едва не ме уби, защото щях да й съсипя живота!
Гласувайте за статията

Риалити героят Джино Бианкалана, който спечели „ВИП брадър” през 2015 г., а само 2 години по-късно грабна голямата награда в „Биг брадър: Мост Уонтед”, опроверга слуховете, че е вдигнал тайна сватба. Според мълвата, която от няколко дни циркулира в интернет, Джино се оженил за приятелката си, д-р Кристиана Канева на гръцкия остров Тасос.

„Не съм се женил аз. Оженихме мой приятел от Америка за гъркиня, затова и двамата бяхме в бяло. В момента изобщо не планирам сватба. На дневен ред не стои въпросът и за дете. С Кристина изобщо не бързаме. Аз съм готов за семейство отдавна, но нека всичко да е с времето си. Връзката ни е сериозна, имаме планове за сватба, но по-нататък”, категоричен бе пред „Уикенд” Джино Бианкалана.

Джино

Джино още не е женен, но желание не му липсва

След тежката катастрофа с мотор, която претърпя преди 3 години, той все още се придвижва с помощта на бастун. Състоянието на Джино бе критично, затова искал първо да се възстанови и да стъпи на краката си, преди да прави планове за сватба и бащинство.

Преди 4 години българският емигрант в Чикаго се превърна в любима риалити звезда на България. Бившият годеник на фолк певицата Джена разкри пред камерите на Големия брат, че живее втори живот, след като пияни хулигани го пребили почти до смърт.

Осем пияни и надрусани мъже в нощен клуб в Чикаго го нападнали със стикове за голф и го удряли по главата. Почти го умъртвили, а вместо да викне Бърза помощ, охраната го зарязала на задния вход. Негови приятели го открили в безпомощно състояние и незабавно звъннали на 911. В болницата казали на близките му, че ако се били забавили още само час, нямало да е сред живите.

Джино лежал три дена в кома и се лекувал шест месеца. През това време му коригирали носа, сложили протези на осемте избити зъба, метални пластини на околоочната орбита и скулите. Всеки път, когато летял със самолет, Джино мъкнел по една папка с документи. За да премине спокойно през метал детектора, трябвало да удостовери, че металните пластини в главата му са поставени от хирург.

След като спечели сеирджийското риалити, Джино Бианкалана замина за Америка с намерението да се види с родителите си и да проконтролира бизнеса си, след което отново да се върне тук. Черна котка обаче отново му пресече пътя. Неопитна шофьорка причини зверска катастрофа, която за втори път едва не коства живота му. След удара, левият му крак от коляното надолу висял само на сухожилия почти откъснат, а тазът му бил потрошен на парчета. Бианкалана прекарал 3 месеца в болница и претърпял 8 животоспасяващи операции.

„Тук е задължително всеки да има застраховка „Живот”, затова застрахователната компания пое по-голямата част от разходите. Операциите и лечението ми струваха около 500 000 долара. Първоначално исках да съдя жената, която ми го причини, и наех мастити адвокати. След това размислих, защото разбрах, че жената е самотна майка с три деца. Щях да й съсипя живота – и на нея, и на децата й, които цял живот щяха да изплащат дълговете й. Няма значение какво е станало. Важното е, че съм жив”, сподели Джино.

Когато дъобщил решението си на адвокатите, те не можели да повярват – това било изключително нетипично за хищническата Америка. Българинът обаче бил непреклонен – смятал, че след като е останал жив, не бива да е отмъстителен.

Натрошените му кости били стабилизирани с титаниев имплант от коляното до глезена. По-късно той бил махнат в клиника „Гювен” в Анкара. Бактерия обаче поразила огромните рани и се наложила нова операция на поразения му крак.

Операциите, които е претърпял през целия си живот, били около 20. Бианкалана все още трудно се придвижвал, подпирайки се на бастун, но не губел надежда, че някой ден той няма да му е нужен.

„Сега съм щастлив, живея смислен и порядъчен живот. Изобщо не ми липсва фалшивият светски блясък и изкуствените хора от шоубизнеса. Нагледах се на фалш и лицемерие”, казва Джино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар