Наталия Кобилкина на седмото небе, ново бебе в живота й!

Наталия Кобилкина на седмото небе, ново бебе в живота й!
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина стана леля на четвърти племенник и вече е навита да роди второ бебе. Рускинята откри любовта на живота си и няма търпение да народи един куп дечица.

Това сподели наскоро самата тя, като даде да се разбере, че не се притеснява от майчинските грижи, които с години отлагаше. „Днес за четвърти път станах леля. Сестра ми роди трето дете – син! Родителите ми имат пети внук”, сподели рускинята в понеделник.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина се радва на нов племенник

Тя има две сестри, като и двете са омъжени. Едната е невропатолог, а другата – преподавател и учител по йога. Сексоложката не уточни точно коя от двете вече е многодетна майка, но пък без заобикалки обяви, че това няма да бъде последното дете в семейството ѝ. За родителите си тя каза: „Мисля, че ще имат още внуци. Навита съм за второ дете. Голяма радост децата!”.

В края на февруари Наталия роди своя първороден син Филип. Детето проплака в София, но малко след това семейството се премести в Гърция заради работата на таткото Такис. Родителите и сестрина на Кобилкина пък са в родната ѝ Русия, но въпреки разстоянията членовете на семейството поддържат много топли отношения помежду си. Сега всички празнуват идването на бял свят на поредния представител на големия род, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар