Саня Борисова разкрива повече за сестра си

Саня Борисова разкрива повече за сестра си
5 (100%) 1 vote

Мнозина познават актрисат Саня Борисова, миналата година тя приключи 10-годишните си любовни отношения с Ники Илиев. Освен влюбени двамата бяха и бизнес половионки и имаха много творчески проекти заедно.

Ето защо след такива лични трудности, актрисата търси опора сред най-близките си. Малко известно е, че саня има по-малак сестра – Рене. Идвете са много близки, приличат си и освен нежни и очарователни, са и смного сплотени като сестри се подкрепят много.

От малкиса свикнали да са в една стая и да делят често едно легло, сега се виждат по-рядко, защото Ирена е модел и инфлуенсър в Дубай. Както се коментира и от изданието Ева, Саня и Ирен са много близки по визия, но са доста различни по-характер. Саня била много по-мекошав аи срамжлива, докато Рене била по-силе характер, биела се с момчетата и все защитавала сестра си.

Да стане актриса било мечта за саня Борисова, но пък изненадала всички с избора си, защото както и най-близките й споделяли Саня е срамежлия човек, но пък избрала професия в която си все на показ. Може би за да провокира себе си. Но всъщност от много малка се увлича по актьорството и се занимава с курсове и школи свързани с него.

Сега е щасливка да работи мечатаната си работа, Сестра й е най-близкия й човек, тя се занимава с мода от 16 годишна, заминава в чужбина заедно с майка си, за да стане модел. Днес иам много ангажименти по света, но най-добре се чувства у доам си, заедно с нейната сестра Саня Борисова.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар