Вижте с какво се бори Дженифер Анистън

Вижте с какво се бори Дженифер Анистън
Гласувайте за статията

Тя е актриса и супер звезда, както е известно вече е на 50 години и е на върха на кариерата си. Актрисата Дженифер Анистан е успешна бизнес дама, води здравословен начин на живот и е сред най-красивите жена на планетата.

Макар да не е семейна и да има много проблеми в личните си отношения, след 2 развода и куп скандали, тя е сред най-търсените актриси до момента и има много успешни роли. Поддържа се и е в чудесна физическа форма.

Но има едно нещо, което не знаем за чаровната Джен Анистън и това е, че тя има заболяване, което цял живот е пречело на актьорската ѝ кариера. Дженифър страда от така наречената – “хронична сухота на очните ябълки” и коментира, че вече е пристрастена към капките си за очи.

В един момент четенето на сценарии се оказало болезнено за актрисата и тя решила да разбере какво се случва с очите и здравето ѝ. “Осъзнах, че съм пристрастена към капките си за очи, пишат и в Една.бг.

Потърсих лекарска помощ и се разкри, че за състоянието ми си има диагноза и правилно лечение. Като млада не си обръщах никакво внимание и сега съжалявам. Всичко си има своите последици.”, коментират и от изданието Една.Бг думите на звездата от сериала Приятели.
Най-важният съвет, който Дженифър Анистан би искала да даде на хората по света, е да си почиват повече. Тя споделя, че почивката е важна и съжалява, че толкова късно е осъзнала, че има нужда от повече време за самата себе си.
Актрисата споделя, че в такива дни се отдава на пълен релакс и с удоволствие си хапва пица или се глези по други начини, но успява да се откъсне от задачите си, защото здравето и спокойния дух а най-ценните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар