Три големи актриси и едно заглавие, какво е общото по между им

Три големи актриси и едно заглавие, какво е общото по между им
Гласувайте за статията

Шарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман – три от най-любимите холивудски актриси – ще творят на една и съща снимачна площадка, за да ни разказват истински истории. Трите известни дами ще изиграят жертви на тормоз по действителна история, добила популярност в световен мащаб не много отдавна.

Както споменахме обединява ги филмът „Bombshell”, представящ скандала, развихрил се през 2016 г. във Fox News. Тогава повече от двадесет жени обвиниха Роджър Ейлс – изпълнителен директор на компанията – в сексуален тормоз. Шарлийз, Марго и Никол заемат главните роли.

Терон ще влезе в ролята на Меган Кели, присъединила се заедно с повече от двадесет жени към обвинението на Гретчен Карлсън (в ролята Никол Кидман), която първа разкрива шокиращи истории както за шефа си, така и за цялата обстановка в медийната сфера в това отношение.

Марго Роби влиза в ролята продуцентката Кейла Поспизил, най-млада от трите главни фигури.

Сега излезе официалният трейлър на лентата, която вече предизвика много шум и интерес около себе си, тъй като засяга една от най-наболелите теми напоследък, зародили движения като MeToo.

филмът „Bombshell”

Сценарият е написан от известния Чарлс Ранджлф. Лентата обединява три великолепни актриси по един реален случай от близкто минало и по всичко си личи колко обещаващо е да гледаме фила наречен – Bombshell.

Източник: Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар