Скандалът между Антон Радичев и Богомил Грозев ескалира! (виж тук)

Скандалът между Антон Радичев и Богомил Грозев ескалира! (виж тук)
Гласувайте за статията

Антон Радичев вдигна ръце от Богомил Грозев!

Сагата между бившите тъст и зет продължава. Антон Радичев негодува с основание, задето бившият мъж на дъщеря му Богомил Грозев си е купил нова кола. А още не го е освободил от бремето на жилищна ипотека.

Антон Радичев

Антон Радичев потресен от безочието на бившия си зет

Актьорът стана гарант за кредита, когато щерка му и водещият на Нова телевизия все още бяха здраво и сплотено семейство.

„От вестниците разбирам, че си е взел лимузина. Как може такова нещо, при положение че аз отговарям пред банката за заема му? Уж няма 3 хиляди лева, за да си плати таксите по прехвърлянето на ипотеката, а има пари за пореден автомобил.

Беше ми обещал да оправи нещата, но ми се покри, неоткриваем е за мен. С Кристина са разведени от няколко месеца, а все още няма развитие по моя въпрос. 20 години ли ще живея под този стрес?

Страхувам се, че ако някой ден бившият ми зет престане да си внася вноските, ще ми потропа на вратата съдия изпълнител и ще ми конфискува апартамента”, сподели пред вестник „Уикенд” звездата от „Оркестър без име”, „Етажна собственост” и „Клуб НЛО”.

И за пореден път го призова от страниците на вестника да уреди нещата. Явно драмата между Антон Радичев и Богомил Грозев няма да свърши скоро, но срамът е единствено за журналиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар