И Алекс Петканова ли?! Вижте какво направи половинката на Лудия репортер!

И Алекс Петканова ли?! Вижте какво направи половинката на Лудия репортер!
Гласувайте за статията

Алекс Петканова реши да се разкрасява!

Aлекс Петканова не крие, че много държи на външния си вид. След раждането на сина си Габриел тя бързо върна манекенските си мерки със строг хранителен режим и ежедневни тренировки.

Алекс Петканова

И Алекс Петканова набъбна джуки

Хубавицата от Благоевград редовно освежава и лицето си с различни процедури. А от последните й снимки в социалната мрежа се вижда, че е уголемила устните си.

За разлика от други свои колежки, Алекс Петканова не е прекалила. Макар че е напомпала джуките си, ефектът от интервенцията е добър. Манекенката е постъпила умно и е поставила малко количество хиалуронова киселина.

С което само е освежила устните и им е придало по-сочен вид, без да ги превръща в гротеска. От стари снимки на Петканова личи, че те са били с доста по-малки размери. Но резултатът от корекциите й не е стряскащ.

Още преди да се омъжи за Даниел Петканов, в студентските си години, младата майка направила и друго подобрение по себе си – сложи си силиконови импланти в бюста.

Неотдавна тя призна, че има общо 600 кубика в двете гърди, но уточни, се подложила на операцията, за да подпомогне кариерата си на модел.

Преди това била много кльощава и плоска като дъска, а след като увеличила размера на сутиена си, професионалните й ангажименти потръгнали – все по-често я търсели за реклами на бански костюми и бельо.

„Истината е, че сама си платих силикона. Едно лято работех като сервитьорка в дискотека в Кипър. Не излизах никъде, всичко спестявах, а заделените средстава инвестирах в нов бюст.

Не съжалявам, защото сега се чувствам мого по-уверена, отрази се благотворно и на моделската ми кариера”, коментира риалити звездата, цитирана от вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар