Мегз хвърли бомбата: Ето кой й е помогнал с пари! (още подробности)

Мегз хвърли бомбата: Ето кой й е помогнал с пари! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз призна кой й е помогнал за бизнеса!

Миглена Каканашева – Мегз най после призна кой и е помогнал в старта на кариерата й. Дизайнерката обяви, че пуска в продажба мъжка линия. И още призна, че дизайнът и производството на дрехите не са нейно дело.

Мегз

Мегз разкри цялата истина

Измислени са именно от човекът, който и е помагал, когато е била бедна студентка в Англия и не е имала какво да яде.

Злите езици пък веднага зашушукаха, че Мегз е използвала милионерския наследник за спонсор в младите си години. Прочетете сами историята й:

„Дори не знам как да започна тази история. И не знам защо всичко в живота ми трябва да е изкарано като от сценарии на филм, но всичко, което ще прочетете е истина без капка украса. Дори спестих малко…

От тук нататък това ще бъде мъжкият ми бранд MR.FEYZ Но аз не съм мозъкът зад дизайна на тези дрехи. Нито съм ги произвела. Mr.Feyz е псевдоним, също както е MEGZ.

Срещнах го в университета в Англия. Трудно беше да не се прехласнеш по него. Всички вечно му се лепяха,защото изглеждаше,че има всичко. От заможно семейство,с неограничени възможности. А контактите на баща му ни отваряха всяка врата, на която почукахме.

Видимо имаше всичко,а отвътре нищо. Баща му се занимаваше с тежък промишлен бизнес,а той мечтаеше да става дизайнер. Дума не можеше да става. НЕВЪЗМОЖНО. Може би и това ни сближи. MEGZ и Feyz. Аз имах правото да бъда каквото искам, но нямах пари.

Той имаше всичките пари на света,но нямаше право. По цели нощи обсъждахме визии и крояхме планове за брандовете си.Няма да крия много пъти ме е хранил и ми е помагал с пари. Аз създадох MEGZ, той се върна в родината си да работи при баща му. Беше много нещастен.

Често му давах кураж да се изправи и да преследва мечтата си. Дори с цената на това да загуби всичко.И така цели 6год по-късно Feyz събра смелост и реши да застане срещу баща си. Преди 6месеца създаде бранда си Mr.Feyz.

Първите месеци криеше от баща си. Преди няколко месеца той разбра и беше твърдо против. Но го остави с идеята,че ще се откаже. Нещата, обаче, бързо започнаха да се случват и миналия месец баща му полудя.Взе му всичко и буквално го изхвърли на улицата.

Забрани на всичките им познати да му помагат.И в момента използва всичките си контакти,за да не потръгне бизнесът му.

Не мога да го оставя. Когато аз гладувах и нямаше къде да спя, той ми подаде ръка. И ето ме днес. Наех модел, изградих визия, създадох сайт и социални мрежи.

И въпреки, че мъжката мода ме плаши, защото не мога да я сложа върху тялото си и да я контролирам,съм решила да се хвърля в това приключение.

Много се надявам нещата да ви допаднат.Аз лично виждам много потенциал в тях. И вярвам в теб и мечтата ти Feyz“, написа Мегз в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар