Захари Бахаров няма нищо общо с образа на лошо момче!Захари Бахаров е любящ

съпруг и баща, и мъж за пример, видяха фотографите на „Ретро”. Най-голямата звезда на родния театрален и филмов небосклон не се големее, води скромен и праведен живот. И е изцяло отдаден на своето семейство. [caption id="attachment_431416" align="alignright" width="300"]Захари Бахаров Захари Бахаров помага и домакинства вкъщи, браво![/caption] Един от водещите актьори на Народния театър всеки сезон е затрупан с представления и снимки. А междувременно не спират ангажиментите му като водещ на Националната лотария по Нова телевизия. Дори и през лятото, когато колегите му масово разпускат по морето, за Бахаров няма почивка и той не спира да работи.

Затова и неговата половинка – журналистката Диана Алексиева, и двете им деца – Максим и Кая, отдъхваха на морето в Лозенец без главата на семейството.

Преди дни Захари бе засечен от нашите фотографи да се прибира вкъщи след поредния работен ден. След като паркира в гаража си своя джип мерцедес, той направи оборка в колата, прибра в торбичка празните шишета от минерална вода и огризка от банан и ги изхвърли в близкия контейнер за боклук. След това се отби в аптеката, а после напазарува в близкия хранителен магазин. Следващата му спирка бе кварталният „плод и зеленчук“, където купи свежи зеленчуци и плодове за семейната вечеря и побърза да се прибере вкъщи. Известно е, че Бахаров много държи на здравословния начин на живот и пазарува само най-доброто за най-близките си хора. С които обича да прекарва всяка свободна минута. За разлика от мнозина т.нар. родни звезди, големият актьор не е почитател на бохемските компании и светския блясък и ревниво пази личното си пространство от светлината на прожекторите. „Макар че е много известен, Захари не се държи високомерно, винаги поздравява и е много любезен. Виждаме го често да пазарува, като се прибира, грижи се за семейството си. Те са много симпатични и възпитани хора”, коментираха съседи на звездата.