Бомба: Глория два пъти по-слаба от дъщеря си Симона! (нови снимки)

Бомба: Глория два пъти по-слаба от дъщеря си Симона! (нови снимки)
Гласувайте за статията

Глория се оказа поне два пъти по-слаба от дъщеря си Симона Загорова, въпреки годините!

Симона Загорова от доста време има проблеми с килограмите. Но когато застане до майка си Глория, не може да скрие любовните си дръжки и заоблено коремче… Дори да се качи на 15-сатиметрови токчета.

Глория

Глория е по-слаба от Симона Загорова, но щерка й няма комплекси и не се вталява с фотошоп

Преди няколко дни двете участваха в градски празник и пяха заедно на сцената, пише сайтът hotnews.bg.

Снимките, които Глория разпространи в социалните мрежи показват една изваяна като статуетка майка и дъщеря й, която продължава да трупа свръхтегло. Още по-интересно е, че Гло специално благодари на фотографа, който е правил снимките.

Дали с тях и най-вече с публикуването им в социалните мрежи тя не иска да подскаже на дъщеря си спешно да мине на диета. Или просто от недоглеждане са постанати снимки, които показват истината за доста пухкавата Симона, остава само да гадаем.

И да се надяваме, че Симона Загорова, която заради тормоз от хакер остана без инстаграм, няма да се превърне във втората Андреа и да крие панически как изглежда без фотошоп.

Смятаме обаче, че това няма да се случи, защото щерката на Глория е била и все още е едно много естествено и уверено в себе си момиче. Без излишни комплекси и претенции да бъде това, което не е. Браво на нея затова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар