Драма: Валери Божинов не е на себе си! (още разкрития)

1

Валери Божинов не е на себе си, тъгува много, горкият!

В очакване на поредния си трансфер Валери Божинов поддържа спортна форма с тима на Ботев (Враца), чиито цветове също защитаваше преди година. Треньор на врачани е втория му баща Сашо Ангелов.

Валери Божинов
Валери Божинов още страда заради глупостта си да скъса с Биляна Дол

Божинов чака вече повече от седмица да подпише с турския Бурсаспор. Клубът все още има забрана за входящи трансфери. Нападателят все пак може да парафира договор до часове с втородивизиония турски отбор.

В една от снимките, уловени от Булфото, футболистът е направил жест. Който недвусмислено говори, че и той се чуди какво става с него.

Неприятностите покрай проточилия се трансфер се допълват от проблеми и в личния му живот, след като сръбкнята Биляна Дол го заряза. А после двамата пробваха да пуснат информацията, че отново са заедно.

Тя обаче се оказа лъжлива, защото Дол не подкрепя футболиста във Враца и едва ли ще последва бившия си любим в Турция.

Тя не спира да пуска провокативни снимки в инстаграм, на които изглежда повече от секси, а общите снимки с българина си остават старателно изтрити.

А на Валери Божинов не му остава друго, освен тъгата по любовта, която самият той погуби. Заради неистовия си нагон към чуждите жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Нина Колева казва

    Този мъж изгуби още,когато беше в Италия и ставаше за нещо..Няма coglioni..както се казва на италиански…..Има топки само за жени и сам се прецака,а можеше да стигне далече…Не ми е жал……

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.