След броени дни: Прекрасната Крисия покорява Пловдив! (виж тук)

След броени дни: Прекрасната Крисия покорява Пловдив! (виж тук)
Гласувайте за статията

Прекрасната Крисия Тодорова открива екзотична изложба в Пловдив, тази събота!

Звездата от Разград Крисия Тодорова пее за старта на експозицията “Папагали от три континента” на 7 септември от 11, 30 часа в „Марково тепе“.

Крисия

Малката принцеса Крисия Тодорова ще открие изложба за папагали в Пловдив тази събота

Прочулата се не само в България със своя изключителен глас тийнейджърка ще направи самостоятелен лайф на сцената. Която е на метри от уникалните 30 вида екзотични птици – Какаду, Ара, Току тока, снежнобелият Лукас, Джулс от култовата анимация „Рио“.

Като някои от тях са обявени за изчезнали и защитени видове. “Живи, свободни и игриви” е мотото на страхотното „хвъркато“ зрелище.

Изложбата ще продължи до 28 октомври. Автор на „джунглата“ в Европейската столица на културата 2019 е спецът озеленител Йордан Сребров, който ще декорира интериора с истински живи палми.

За Крисия – която ще зарадва безброй меломани, от „Марково тепе“ и Macaw garden са подготвили страхотни подаръци и изненади.

Чаровната изпълнителка пък ще блесне не само с вокалното си майсторство, а и с тоалет на „карамелената“ дизайнерка Цветомила Маринова.

Със сигурност изложбата ще привлече много посетители – както заради пернатите, така и заради чудото Крисия, която цяла България обожава от години. Малката се превърна в любимка на зрителите и израсна пред очите ни.

Източник: Слава.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След броени дни: Прекрасната Крисия покорява Пловдив! (виж тук)”

  1. Георги Илиев Митев

    сеп. 02. 2019

    *

Добавете коментар