Джино опроверга слуховете: Не съм вдигал сватба с Кристиана!(Подробности)

Джино опроверга слуховете: Не съм вдигал сватба с Кристиана!(Подробности)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана отрече да се е женил

Джино Бианкалана не е минавал под венчило с д-р Кристиана Канева.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана отрече да е имало сватба

Риалити героят Джино Бианкалана, който спечели „Вип Брадър” през 2015 г., а само 2 години по-късно грабна голямата награда в „Биг брадър: Мост Уонтед”, опроверга слуховете, че е вдигнал тайна сватба.

Според мълвата, която от няколко дни циркулира в интернет, Джино се оженил за приятелката си, д-р Кристиана Канева на гръцкия остров Тасос.

„Не съм се женил аз. Оженихме мой приятел от Америка за гъркиня, затова и двамата бяхме в бяло. В момента изобщо не планирам сватба. На дневен ред не стои въпросът и за дете.

С Кристиана изобщо не бързаме. Аз съм готов за семейство отдавна, но нека всичко да е с времето си. Връзката ни е сериозна, имаме планове за сватба, но по-нататък”, категоричен бе пред вестник „Уикенд” Бианкалана.

След тежката катастрофа с мотор, която претърпя преди 3 години, той все още се придвижва с помощта на бастун. Състоянието на Джино бе критично, затова искал първо да се възстанови и да стъпи на краката си, преди да прави планове за сватба и бащинство.

„Сега съм щастлив, живея смислен и порядъчен живот. Изобщо не ми липсва фалшивия светски блясък и изкуствените хора от шоубизнеса. Нагледах се на фалш и лицемерие”, казва Джино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар