Ирена Милянкова и Никола Чолаков в жесток скандал!Ирена Милянкова е в тих

конфликт с мъжа си Никола Чолаков, който я оставил сама в най-трудния момент в живота й. Майката на цели 6 деца трябвало да се оправя, както може, когато 3-годишната й дъщеря Вики пострадала жестоко. И се наложило да я приемат в болница по спешност. [caption id="attachment_431495" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова Ирена Милянкова в скандал с мъжа си[/caption] През това време Никола бил в Гърция. Отношенията между бившата моделка и мъжа й от няколко месеца буксуват, но все пак двамата успяват да ги изгладят след всеки конфликт помежду си. Яростта на Ирена към Никола обаче се изострила до крайност преди няколко дни, когато 3-годишната им дъщеричка Вики била приета в „Пирогов”. Майката и досега не е споделила публично какво се е случило.

Знае се обаче, че детето е било в противошокова зала, а там се приемат само най-тежките случаи, често с опасност за живота. Предполага се, че момиченцето е паднало и е ударило лошо главата си. Състоянието му било изключително сериозно.

Благодарение на бързата реакция на майката и професионализма на медиците в крайна сметка се разминало само с няколко шева на веждата. Докато обаче се стигне до този благоприятен изход, Ирена била на ръба на нервна криза. Не само че се притеснявала за малката Вики, но и се чудела какво да прави с останалите си деца и особено със сестричката й Лили, която е почти бебе – едва на годинка. Момиченцето изисква непрекъснати грижи, които обаче майка му не можела да осигури, тъй като през цялото време мислите й били в „Пирогов”, пише вестник Уикенд.

И докато тя се чудела как да се справи с всички задължения, таткото се правел на бизнесмен край гръцкото море. От няколко месеца той живее там, работейки в местния офис на фирмата си за недвижими имоти.

Когато станал инцидентът с детето, Ирена се вбесила на мъжа си, защото нямало как да разчита на него за подкрепа дори в този изключително тежък момент. „Колкото и да си повтаря, че Никола е в Гърция, за да работи, тя не може да не му се сърди, че не прати някой друг в офиса на фирмата си там, за да остане самият той при жена си и децата”, коментират познати на Милянкова. Само преди няколко месеца се заговори, че тя и Никола са пред развод. Чолаков прекарва почти цялото си време в Гърция, докато тя е в България с децата. В действителност семейството поне засега е далеч от идеята да се развежда, но младата майка вече едва издържа на напрежението.

Привидно уж подкрепяла идеята мъжът й да изпраща пари на семейството от чужбина. Всъщност обаче можела да му прости, че на практика е вдигнал ръце от грижите за двете си малки деца. Положението станало още по-тежко след инцидента с Вики.

Познати на двойката смятат, че Ирена въпреки всичко ще прости на Никола. Но никога няма да забрави как я е оставил да трепери за малката Вики, на която и той е родител. Тя не пропусна да благодари на всички в „Пирогов”, които са се грижили за дъщеричката й. Бащата коментира, че момиченцето е герой. Познати на семейството коментират, че същото може да се каже и за майката.