Дарина Павлова стана първа дружка с известна милиардерка! (виж тук)

Дарина Павлова стана първа дружка с известна милиардерка! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова първа дружка с милиардерка!

Освен дългогодишното си познанство с мачото на Холивуд Антонио Бандерас Дарина Павлова може да се похвали с още едно силно приятелство. Това с наследницата на бижутериен бутиков гигант Каролин Шеуфел.

Дарина Павлова

Дарина Павлова се сдуши с милиардерка

Бизнес дамата е позната в сферата като една от най-успешните ръководителки на швейцарска компания, основно работеща с диаманти. Според запознати приятелството между двете дами започва преди десетилетие, като ги запознават общи приятели.

Приятелството им е доказано във времето и до днес, българката и милиардерската наследница прекарват всяка свободна минута заедно.

Преди седмица двете купонясваха на яхта в Турция заедно с част от ръководството на бижутерийната компания. По-рано през август дамите отмарят за цяла седмица в италианския курорт Порто Черво.

За празници Дарина Павлова винаги е изненадвана от дружката си с автентични бижута. Шеуфер и Павлова прекарват цяло лято заедно, като на един от пищните купони край Босфора присъства и Марта Вачкова.

Милиардерската наследница е известна със своя своеобразен рекорд. През 2015 г. тя придобива един от най-големите и най-чисти сурови диаманти от мина в Ботсвана.

Каролин използва близо 342-каратовия диамант, известен като „Кралицата на Калахари“, за да създаде единствена по рода си колекция бижута „Градината на Калахари“.

Освен с перфектното си усещане за бизнес с диаманти Каролин е изключително известна в актьорските среди и близка не с една и две знаменитости. Ръководи компанията от 2001 г. и създава ексклузивни бижута за Марая Кери, Джулиан Мур, Марион Котияр и други.

Именно покрай познанството си с популярни лица Дарина и Каролин се запознават и завързват силна дружба, успяла да устои на времето и изпитанията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар