Емо Чолаков се срамува от тялото си?

Емо Чолаков се срамува от тялото си?
Гласувайте за статията

Емо Чолаков упорито прикрива тялото си, сякаш го е срам от нещо. Легендата на Времето разпуска със семейството си, но отказва да се излага на показ.

Емил Чолаков, който заряза телевизионната си кариера, за да се труди в РВД на софийското летище, кара лятната си ваканция на родното Черноморие, разбра.

Емо Чолаков

Емо Чолаков не обича да се съблича, но защо?

Новите му работодатели го пуснаха в отпуск чак в края на август и в момента синоптикът, жена му Краси и двете им щерки Ема и Дара курортуват край Ахтопол. Семейството се е настанило в малък хотел, разположен недалеч от пясъчната ивица.

Дамите на Емо всяка сутрин опъват хавлиите си върху шезлонгите на плаж „Делфин”, но не и той. Чолаков отказва да лежи под жаркото слънце, защото не иска да се съблича гол до кръста, писа „Уикенд“.

Докато момичетата му се препичат, синоптикът седи по фланелка в бийч бара и съзерцава хоризонта. А когато огладнее, вика сервитьорка и си поръчва хапване. Всички край него пийваха винце, бира и аперитиви, но той така и не се изкуши да си поиска напитка с алкохолно съдържание.

Интересно обаче каква е причината Емо да не желае да се съблича в жегата. Мнозина вече си задават въпроса дали не го е срам от нещо или просто го е страх да не си увреди кожата от силното слънце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар