Валери Божинов за случващото се с Ники Михайлов: Това е лично отношение към него!

0

Валери Божинов се застъпи за Ники Михайлов, въпреки че двамата постоянно си сменят жените и навремето бяха в люта война. Вече няма и помен от техния конфликт и дори са приятели.

Бившият нападател на „Левски“ Валери Божинов обяви, че трансферът му в Турция няма да се осъществи, тъй като ще играе за „Ботев“ (Враца), разбра HotArena.

Ники Михайлов и Божинов
Ники Михайлов получи подкрепата на Валери Божинов

Футболистът не подмина и някои процеси в бившия му тим. Божинов засегна темата с вратарския пост и нежеланието на Петър Хубчев да залага на Николай Михайлов. Той е резерва за сметка на Милан Миятович.

„Не е нормално национален вратар да не пази – заяви Божинов пред „Спортал“. – Хубчев го викаше в националния отбор, а сега не залага на него. Не съм сигурен, но според мен това е някакво лично отношение“, цитира „България Днес“.

Както е известно, нападателят разтрогна договора си със „сините“ през лятото. Причината е, че той не бе желан в тима от Хубчев. Двамата имат конфликт още от времето, когато специалистът пое националния отбор и не викаше Божинов.

Явно героят от САЩ`94 вече има зъб и на Николай Михайлов. Петър Хубчев е известен като треньор, който много държи на дисциплината. Всеки, който я нарушава, бива наказван. Дали обаче такъв е случаят с гаджето на Николета Лозанова, не се знае.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.