Ето защо Иван Юруков не показва съпругата си!(Причината лъсна)

Ето защо Иван Юруков не показва съпругата си!(Причината лъсна)
Гласувайте за статията

Актьорът Иван Юруков упорито крие съпругата си!

Всички се дивят защо Иван Юруков не показва жена си София!

Голямата любов на актьора Иван Юруков е театърът, но и жена му – архитектката София Юрукова. Никога не говори за нея в свои интервюта, а когато го прави, е твърде лаконичен.

„Жена ми е прекрасен човек. Не само аз, но и тя самата не иска да се пише за нея“, признава Иван Юруков, когото последно гледахме в сериала „Откраднат живот“. Очаква се той да е част и от новия му сезон.

Иван Юруков

Иван Юруков крие жена си!

Колкото до половинката му, знае се само, че двамата се ожениха на тайна сватба преди две години. А на тържеството присъстваха много малко колеги на Юруков.

Той винаги е държал личният му живот да стои далече от медиите и затова и колегите му от театъра не знаят почти нищо за съпругата му, пише столичен вестник.

София е проектирала изцяло семейния им дом в стара софийска сграда, превърнат от нея в артистично и изключително уютно жилище. Двамата се ожениха тайно през юли 2017 година.

Издаде ги приятелят и колега на Иван – Любомир Ковачев. Той пусна фото от бракосъчетанието им в църква, а малко по-късно кадърът бе изтрит, вероятно по молба на младоженците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар