Шок:Жената на Сашо Кадиев го напусна!(Нова любов ли е причина за раздялата)

Шок:Жената на Сашо Кадиев го напусна!(Нова любов ли е причина за раздялата)
Гласувайте за статията

Половинката на Сашо Кадиев го напусна

Жената на Сашо Кадиев му би шута. Танцьорката Таня Тончева се изнесла заедно с дъщеричката си Катя от къщата в Кокаляне преди няколко месеца, научи HotArena.
Красавицата се върнала в родния Пловдив, при родителите си.

Сашо Кядиев

Жената на Сашо Кядиев го напусна

Таня и Сашо са запазили приятелските си отношения. Танцьорката обещала водещият на „Преди обяд” по Би Ти Ви да вижда по всяао време детето си. Същата привилегия имала и баба й, актрисата Катето Евро.

Таня взела решение да напусне мъжа си заради прекалената му ангажираност. Освен телевизионен водещ, актьорът щял да е един от водещите на музикалното шоу „България търси талант”.

Той имал ангажименти в театъра, както и участия в няколко хитови спектакъла.

Заедно с постановките Сашо Кадиев обикалял станата и Таня почти не го виждала. В малкото си свободно време Александър бил като залепен за компютъра.

Той бил пристрастен към компютърните игри и посвещавал на игрите нощите си.

Таня Тончева била силно огорчена и от факта, че половинката й така й не й предложил брак. Синът на Катето Евро често повтарял, че бракът е отживелица и се оправдавал с клишето, че подписът няма никакво значение за връзката.

Дъщеричката им също не успяла да ги задържи за дълго. В светските среди се говори упорито, че Сашо Кадиев дори вече си имал нова връзка. Новата изгора на телевизионния водещ и актьор била от арт средите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар