Шок: Не е за вярване коя влиза във „Фермата“!

Шок: Не е за вярване коя влиза във „Фермата“!
2 (40%) 1 vote

Новият сезон на „Фермата“ вещае да бъде наистина много интересен. Иван и Андрей този път са се постарали много на кастинга и са избрали възможно най-провокативните участници.

Българка с екзотична кръв и дивиденти от задоволителния си сексуален живот влиза във „Фермата: Нов свят„, научи репортер на „ШОУ“.

Фермата

Новият сезон на „Фермата“ обещава да бъде незабравим

Стандартът на хубавицата зависи изцяло от високия градус в спалнята с настоящия й партньор.

Изповядвайки максимата, че не е важно как изкарваш парите си, а в какво ги инвестираш, тя купува недвижими имоти и паралелно с това реставрира селски църкви.

Доколко една добре гледана жена ще се справи с тежките задачи от селското ежедневие като чистене на обор, доене на крави и копаене на дупка за тоалетна обаче, ще стане ясно от 6 септември нататък, когато стартира риалитито.

В предстоящия нов сезон на шоуто две групи участници ще обитават две отделни ферми с автономен статут и нови наставници, които ще помагат на играчите да оцеляват извън цивилизацията.

От продукцията разкриха, че играчите в „Нов свят“ са доста колоритни и представят пълна палитра от образи.

Сред тях са и актрисата Саня Борисова, бившата мисис Марияна Маринова, а певецът Орлин Горанов влиза в предаването със специален статут и мисия.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар