Шоуто падна, но Борис Солтарийски не остана беден: Ето защо!

Шоуто падна, но Борис Солтарийски не остана беден: Ето защо!
Гласувайте за статията

Борис Солтарийски може да се похвали с много оправна жена. Аделина се оказа не само красива, но и умна. Неслучайно певецът я откри чрез конкурса „Умна и красива“, който Слави Трифонов проведе преди близо десетилетие.

Друго си е да имаш жена, която не чака на мъжа да я храни, а достойно печели и тя за семейния бюджет.

Борис Солтарийски и Аделина

Жената на Борис Солтарийски е достойна за пример

Съпругата на Борис Солтарийски – беквокала на прекратеното шоу на Слави Трифонов, от повече от две години върти бизнес с продажба на дрехи по интернет, пише lifeonline.bg.

Стоките на Аделина Солтарийска не са скъпи, тя често прави промоции през сайта си и оттам могат да се закупят рокли, за по 40 лева, панталони за по 20 лв. и якета за по 45.

За да привлече клиентки – които са предимно тийнейджърки, тя представя моделите си лично. Онлайн бутикът на жената на певеца вървял добре и тя печелела нелоши пари.

След затварянето на кепенците на „Шоуто на Слави“, именно тя била основният източник на доходи в семейството.

Те често пътуват на почивки в страната и чужбина, понякога са заедно с дъщеричката си Ема, а понякога тя е сама с приятелки по женски.

Борис и Аделина се венчаха през 2014-та година, тогава се роди и детето им. Двамата се запознават покрай един от проектите на гологлавия шоумен „Умна и красива”. Там, моделката от „Ивет Фешън“ не стига до първото място, но Трифонов веднага я забелязва и й предлага работа в шоуто.

show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар