Бомба: Неочаквани разкрития за мъжа на Алекс Раева! (виж тук)

Бомба: Неочаквани разкрития за мъжа на Алекс Раева! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Мъжът на Алекс Раева с къща за гости!

Макар и да не е публично известен, в Благоевград и околията мъжът на Алекс Раева и баща на детето й е добре позната фигура сред местните хора.

Алекс Раева

Алекс Раева рекламира къщата за гости на мъжа си

Любомир Палаханов е с около десетина година по-голям от Раева. И е председател на звеното на Комисията за защита на потребителите в родния си град. За него се знае, че преди е развивал бизнес със заведения в Благоевград, пише столичен вестник.

Името му лъсна и след проверките на прокуратурата за финансиране на къщи за гости със средства по проект на фонд „Земеделие“ . Той е вдигнал къща в село Смочево.

Вилата е активна за резервации в букинг, където са предоставени десетки снимки на мястото. Преди дни самата Алекс Раева качи в профила си клипче от тази къща.

Припомняме, че наскоро певицата роди първото си дете именно от Палаханов, а отдавна се кълнеше пред медиите, че това е мъжът на живота й. Очевидно двамата наистина са се открили и Алекс най-сетне е случила на човек.

Преди време тя имаше любовна история със Слави Трифонов, след който дълги години беше гадже на диджей Дончо. И с него обаче не успяха да се стиковат дотам, че да създадат истинско семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар