Родата на Софи Маринова не може да й прости сдобряването с Гринго!Софи Маринова се изпокара

с близките си заради Тодор Давидов - Гринго. Певицата е на нож с цялото си семейство, след като реши да се върне при мъжа си. [caption id="attachment_431566" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова се изпокара с родата заради Гринго[/caption] Майка й Мария и баща й Марин били твърдо против двамата пак да заживяват заедно. Семейството не може да си намери място от тревоги, че дъщеря им иска да се събере с побойник.

Двамата винаги са подкрепяли Софка и никога не са се месели в личния й живот. Този път обаче тревогите им са основателни. След махленските скандали и побоища, двамата заявили, че няма да приемат Гринго за зет.

Преди половин година, когато Софи и Гринго си казаха „Да”, Марин и Мария били много щастливи, че дъщеря им се е омъжила за човек, когото истински обича. След скандалите и побоя, който преживя певицата обаче, положителното им мнение трайно се развалило, пише столичен вестник. В края на юни певицата ходеше по участия със счупена ръка и се вайкаше, че Гринго ходи по клубовете, пречи на концертите й и заплашва нея и Лоренцо. Втрещени от скандалите, родителите на Софи зачеркнали зетя и натиснали певицата скоропостижно да се разведе. Маринова ги послуша, но само месец по-късно си прибра мъжа обратно. „Аман от тези нейни мъже голтаци. Като се ловиш с тях, те гледат всичко да идва от жената, тя да носи вкъщи. Аз съм й казвала, че те заради нейната слава и пари са с нея. Заръчах й да не взема вече бедни момчета голтаци, а да си намери богат човек, който се е наситил на парите и на живота, на жените също. При нея животът е хубав. Софи все си глези мъжете–подаръци, екскурзии, всичко. Как няма да искат да са с нея?”, избухна възмутено майката на певицата. След развода с Гринго, Марин и Мария започнали сериозно да се боят, че дъщеря им няма да си намери никога свестен мъж. Двамата са втрещени, че зетят им е биел дъщеря им, а си е позволил да заплашва и внука им, при положение, че певицата даваше всичко за него. Те опитали да обяснят на дъщеря си, че той не е човек, с когото трябва да остане, Софи обаче не искала и дума да чуе и се изпокарала с роднините си.