Емануела си иска детето и няма да се откаже!Емануела е твърдо решена

да сезира Държавната Агенцията за Закрила на Детето. За нарушаването на правата на нейния син Митко Динев от баща му и доскоро никому неизвестна жена. [caption id="attachment_431570" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела няма да се откаже от сина си[/caption] Причината, е че певицата случайно се натъкна на видео на собственото си дете в Инстаграм профила на непозната жена. Заснет без нейното знание и разрешение и публикуван публично в социалната мрежа.

Оказва се, че бащата на детето Митко Динев е все така безотговорен родител – не стига, че на първа съдебна инстанция отмъкна родителските права по откровено мошенически начин.

Но докато момченцето е при него, го отглежда не той, а някаква непозната жена от типа „за 100 лв. на час", пише hotarena.net. Емануела публикува видеоклип, качен от някоя си Виктория Крумова, в който малкият Мити си играе в голяма лодка на сушата. Въпросната брюнетка, заснела клипчето, най-вероятно е поредната кратка авантюра на Митко Динев, но пък е побързала да се вземе на сериозно и да се прави на мащеха на сина му. „Ето я поредната жена, отглеждаща сина ми, когато е при любящия си баща! На всеки три-четири месеца е различна! И съдия Динева прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България!!! Под "поредната жена" нямам предвид детегледачка...

А поредната парцалеса до "любящият баща". Миналата година, сина ми се прибра от режим при "любящият баща" с гъбички на интимните части, но и това не беше кредитирано от съдийката Динева, сега с каква болест ще ми прибере детенцето, вече ме е страх да предположа???!!!!

А относно това момиче позволило си да качва чуждо дете в социални мрежи, разбира се, че ще предприема мерки, както и към "любящия баща"!?“, изригна разгневената майка в Instagram. Жената публикувала видеото се казва Виктория Крумова и е родом от Шумен, но се подвизава основно по крайбрежието. Допреди Емануела да публикува своят пост профилът й в Инстаграм беше отключен и достъпен за всички. Минути след публикацията на майката на детето, което е заснела и публикувала без нейно знание, тя заключи профилите си в социалните мрежи.