Какво стана с Андреа? Беше толкова секси, а сега… (Кубрат ли я съсипа?)

Какво стана с Андреа? Беше толкова секси, а сега… (Кубрат ли я съсипа?)
Гласувайте за статията

Фолк певицата Андреа сериозно е повишила теглото си.

Това забелязаха бдителни фенове на чалга изпълнителката, които изпращат реални нейни снимки за потвърждение на промяната във визията й.

Андреа

Какво стана с Андреа?

Андреа се появява на участие в нощно заведение в Студентски град в столицата миналата седмица. Тя излиза на сцената далеч след полунощ и феновете й първоначално изпадат в дълбока почуда дали това е любимката им. Но няма лъжа – тя е.

Визията на чалгарката коренно се различава от снимките, които тя публикува в социалните мрежи. Там Андреа е с тънка талия, красиво издължен врат и стройни крака. Жестоката действителност е малко по-различна – лицето на певицата е доста по-заоблено, около талията има натрупани килограми, а краката й са далеч от представата за слаби, писа „България Днес“.

Реални фотоси на Андреа редовно излизат наяве, но тя си има обяснение за тях и ги нарича „клевета“. „Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб“.

По време на участието си в дискотеката в Студентски град чалга изпълнителката продължава да залага на къси рокли и поли въпреки видимо наедрялото си тяло. Тя не се притеснява да танцува на сцената, да флиртува с феновете си и смело да позира пред камерите на мобилните им телефони.

Певицата дори смени две визии – втората наподобяваше ученическа униформа, но не я правеше да изглежда по-слаба, а дори обратното.

Но феновете си я харесват всякак – пеят с пълно гърло хитовете й, танцуват на динамичните парчета и затвърждават реномето на Андреа на една от най-популярните фолк певици у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Какво стана с Андреа? Беше толкова секси, а сега… (Кубрат ли я съсипа?)”

  1. Христина Илиева

    сеп. 04. 2019

    Да си жива и здрава Андрея!

Добавете коментар