Есмер дори не помни кой е Благо: Руската красавица развява годежния си пръстен под път и над път!

Есмер дори не помни кой е Благо: Руската красавица развява годежния си пръстен под път и над път!
Гласувайте за статията

С диамантен пръстен се изфука бившата съпруга на Благо Джизъса – Есмер Омерова. Тя подготвя втората си сватба, която се надява, че ще е за цял живот.

Сексапилната рускиня развява наляво и надясно годежното бижу, подарено от новата й тръпка – Макс Давидов.

Есмер Омерова и Макс

Есмер Омерова е луда по Макс

Есмер и Макс се сгодиха преди няколко месеца, но красавицата не показваше пръстена. След като вече решават датата на сватбата, Омерова гордо показва колко скъп пръстен носи на безименния си пръст. Есмер и годеникът й планират да си кажат заветното „да“ през следващата година, писа „България Днес“.

Пръстенът на Омерова е с огромен диамант на върха, а цената му е спираща дъха. За бижуто изгората на Есмер се бръква на дебело. Здравенякът Макс вади от джоба си повече от 50 бона.

Омерова и Давидов са заедно малко повече от година. Те вече живеят под един покрив и се грижат за детето на Есмер и Джизъса. Наследникът на Благой Георгиев – Елай, бързо привиква към новия си татко. Давидов се грижи за сина на бившия футболист като за свое дете. Той си играе с него, учи го на разни неща.

Щастливото семейство прекарва всеки празник заедно. И понеже половинката й се държи отлично с единственото й дете, двамата планират да си направят свое дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар