Мъжки секссимвол покори „Пирин фолк“

Мъжки секссимвол покори „Пирин фолк“
Гласувайте за статията

Фестивалът „Пирин фолк“ тази година посрещна истински секссимвол на сцената на летния театър. Младото момче участва за първи в конкурса и веднага направи впечатление на публика, зрители и колеги.

Става въпрос за 33-годишният Иван Паланов, роден във Велинград. Той е завършил националната Спортна Академия със специалност Кинезитерапия.

Пирин фолк

Иван Паланов впечатли на „Пирин фолк“

„От ранна детска възраст съм закърмен с песните от нашия край и съм участвал на редица детски фестивали. Харесвам фестивала ‘‘Пирин Фолк‘‘ и ми е детска мечта да участвам на него. Един от любимите ми изпълнители е Илиян Михов и на случайна среща го помолих да ми помогне за осъществяването на тази мечта. През 2018 г. участвах успешно на фестивала ‘‘Фолклорна Магия‘‘ в гр.Банско. За фестивала ‘‘Пирин Фолк‘‘ 2019 г. ще представя авторска песен ‘‘Пиринска мома хубава‘‘ по текст, музика и аранжимент на Илиян Михов“, споделя чаровният и гласовит изпълнител.

Неговата харизма си пролича на сцената на летния театър в Сандански и неслучайно грабна наградата на телевизионните зрители, които оцениха брилянтно изпълнението му на „Пиринска мома хубава“.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар