Лъсна истината: Ето защо Папи Ханс заряза Дара!(Не е заради трети човек)

Лъсна истината: Ето защо Папи Ханс заряза Дара!(Не е заради трети човек)
Гласувайте за статията

Лъсна истината за раздялата на Дара и Папи Ханс

Дара била зарязана от поета заради проблеми с дрогата. 20-годишната варненка смело върви по стъпките на Жана Бергендорф, пише в. „Уикенд”.

Дара

Папа Ханс зарязал Дара заради дрогата

Поп звездата, прочула се след участието си в „Х фактор” през 2015 година била залитнала по кокаина.Чаровницата си имала вземане.-даване от няколко години с „бе́лото“.

Ексцентричната изпълнителка ту спирала, ту отново се поддавала на наркоизкушението, доверяват нейни колежки.

Дарина Йотова, по-известна като Дара, посегнала към дрогата още в края на риалити формата, защото попаднала в лоша компания.

Лудетината била арестувана още преди три години, когато ченгетата намерили по дрехите й от „колумбийската екстра”. Тогава тя отърва затвора, като се оправда, че някой й подхвърлил кокаин.

Според нейна близка приятелка Папи Ханс зарязал Дара заради пристрастеността й към забранената субстанция. Дара обаче упорито отбягва въпросът дали употребява наркотици.

Но от обкръжението на поп дивата издават, че преди участие на сцената тя се черпи с кока, за да има сили да издържи на напрежението на сцената.

По време на турнето на известна марка безалкохолна напитка дара също се черпела с кокаин, за да има сили да пее и танцува на сцената. Именно заради наркотиците тя отслабна ударно, с цели 10 килограма, в началото на лятото.

Както е известно „бе́лото“ не само потиска апетита, но и не позволява да се натрупват мазнини по тялото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар