Стефка Костадинова знаела, че ще направи рекорда: Било й съобщено години по-рано! (Подробности)

Стефка Костадинова знаела, че ще направи рекорда: Било й съобщено години по-рано! (Подробности)
Гласувайте за статията

Наясно с част от бъдещето си е Стефка Костадинова още в началото на спортната си кариера.

Баба Ванга й предрича, че всичко в нейния живот ще се случва от втория път. При посещението си в Рупите младата тогава надежда на родната лека атлетика няма представа за какво говори пророчицата.

Стефка Костадинова

Стефка Костадинова по време на рекорда си

След години нещата се избистрят. Костадинова отбелязва рекордния си скок от 209 см през 1987 г. на световното в Рим от втория опит. Не само в това отношение Стефка Костадинова печели от втория път, писа „България Днес“.

Спортистката се жени за треньора си Николай Петров, като вярва, че той е мъжът на живота й. След 10 години брак двамата се развеждат. Нейният втори опит в любовта също се оказва съдбоносен. Костадинова като по учебник изпълнява предсказанията на Ванга и се омъжва отново. Вторият й брак е с Николай Попвасилев, с когото са заедно и до днес.

Преди да тръгне към Рупите, Стефка изпълнява изискването да спи върху бучка захар. Баба Ванга не й отделя много време и двете не разговарят дълго. При следващото посещение на легендарната ни спортистка сляпата гадателка я гони, тъй като не отишла на време, а закъсняла. След това се провиква зад гърба й, че е благословена.

Друго ключово предсказание на баба Ванга, свързано с личния живот на спортистката, се сбъдва. „Леля Ванга навремето ми каза, че около мен ще има само Николаевци, че това име е моя карма“. Освен, че и двамата й съпрузи се казват Николай, Костадинова решава да кръсти с това име и първородния си и единствен син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар