Еха! 700 бона за Криско (добре че е Тита)

Еха! 700 бона за Криско (добре че е Тита)
Гласувайте за статията

Криско се оказа един от най-богатите продуценти у нас. Младият рапър, който от доста време вече развива и други таланти, печели луди пари и неслучайно тъне в лукс.

Над 700 000 лева от комисионни е изкарал рапърът Кирско. Впечатляващата сума е натрупана в рамките на една година от продуцентската му компания Adamand Records, показва публикуваният финансов отчет.

Криско

Криско се оказа със завидни финансови възможности

Чрез нея направилият главоломна кариера певец опитва да лансира нови тийнейджърски звезди. В замяна на продуциране, заснемане на клипове и уреждане на участие изпълнителят на „Да или не“ си прибира процент от хонорара на изпълнителя.

Според запознати огромна част от изкараните 700 000 бона се дължат на колежката на Криско – Тита. Надарената силистренка е основно лице в компанията на рапъра. Според медийни публикации Криско се грижи за всеки детайл от поведението на Тита както на сцената, така и в личния й живот, писа „България Днес“.

Договорът на Тита копира клаузите, предвидени за най-големите световни звезди. Самата Христина Христова напоследък също се е главозамаела и има самочувствие като на голяма певица, забелязват хората по участията й.

Кристиян Талев отдавна надхвърли очакванията и се превърна в много повече от рапър. Отличните му взаимоотношения с Маги Халваджиян и Слави Трифонов го доказват.

Криско е участвал в не един и два проекта на Халваджиян, сред които са „Х Фактор“, „Като две капки вода“ и „Пееш или лъжеш“. Със Слави пък направи дует, който стана голям хит.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар