Александър Алексиев отново отложи венчилото!(Защо д-р Василев пак избяга от брака)

Александър Алексиев отново отложи венчилото!(Защо д-р Василев пак избяга от брака)
4 (80%) 1 vote

Александър Алексиев пак не мина под венчило

Александър Алексиев отново не успя да се ожени. Д-р Василев от „Откраднат живот” успя да надене брачния хомот на екран, но в действителност избяга от него.

Александър Алексиев пак отложи сватбата

Александър Алексиев, син на актьора Стоян Алексиев, за трети път отложи брака с любимата си Яна Титова, научи HotArena.

Двамата бяха решили да си кажат заветното „да” на 19 август в малка църква в Царево.И да съберат всичките 8 семейства, с които бяха заедно на къмпинг на морето.

Но заради работата и този трети път отложиха сватбата.Двойката е непрекъснато заедно. Те са един до друг на снимките на „Откраднат живот”, където Яна е един от режисьорите на лентата.

У дома, улисани по грижите за двете си дъщери и на ваканцията си.

Двамата се разделят единствено тогава, когато Яна работи по първия си голям и самостоятелен филм. Лентата носи името „Доза щастие”.

На него половинката на Александър Алексиев е сценарист, режисьор и продуцент.

Филмът е базиран на книгата на Весела Тотева „Падение и спасение”.

Продуцентката се спаси от ада на дрогата, но през март изненадващо почина при сутрешния си крос. Главната роля във филма е поверена на дъщеря й Валентина Каролева, което ще е изключително емоционално преживяване.

Тази година Яна роди и втората си дъщеричка Хана. И до последно бе на снимачната площадка на „Откраднат живот”, защото е перфекционистка.

Затова нито на Яна, нито на Александър им е до сватбено тържество. Но двамата се успокояват, че догодина малката им щерка ще е пораснала и ще я направят шаферка.

Голямата им дъщеричка Ая е на шест години и родителите й планират засега да учи в България.

Двамата ги запознава бащата на Сашо-Стоян Алексиев. Той и Яна играят в „Полет над кукувиче гнезда”.

В момента, в който я видях, вече бях влюбен в нея”., признава екранния д-р Василев.Двамата зарязват всичко и заминават за Англия, въпреки че Яна има участи ев няколко филма по онова време.

Засега семейството планира да остане в България. Но ако Александър получи покана да участва в някой голям проект на Острова, ще заминат за Англия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар