Слави Трифонов прецака Мая Манолова: Виж как му отвърна!

Слави Трифонов прецака Мая Манолова: Виж как му отвърна!
Гласувайте за статията

Мая Манолова е бясна на Слави Трифонов

Мая Манолова е обидена, че Слави Трифонов не удържал на думата си. Той няма да я подкрепи кандидатурата й за кмет. Мая Манолова официално подаде оставката си като омбудсман, за да се включи в надпреварата за кмет на София.

Мая Манолова

Слави Трифонов прецака Мая Манолова

Именно заради това юристката е в обтегнати отношения с доскорошния си приятели съмишленик Слави Трифонов, пише в. „Уикенд”.

Близки до бившото острие на БСП е провела няколко безплодна разговора с шоумена относно общото им политическо бъдеще.

Както е известно в края на юни Дългия закри шоуто си по Би Ти Ви, за да стартира собствен политически проект.

Мнозина очакваха, че учиндолецът ще участва още тази есен в политическата надпревара на местно ниво, но това няма да се случи.

Една от темите била Слави Трифонов да подкрепи Манолова на изборите за кмет на София. Така както направил през 2011 година, когато от екрана обяви, че подкрепя Меглена Кунева за президент.

На президентските избори, проведени на 23 октомври, 2011 г. обаче, снахата на Политбюро се класира трета на първия тур, събирайки 14 процента от гласовете и получавайки подкрепа от 470 хиляди българи.

„Слави ме предаде, макар да съм го подкрепяла винаги! Аз бях единствената, която участваше активно в подписката на шоуто му за референдум, направила съм много за него и инициативите му,

включително съм го консултирала безплатно юридически. В замяна на това той се извъртя и в последния момент отказа да ме подкрепи“,не крие разочарованието си от Слави Мая Манолова, цитирана от свои поддръжници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар